Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Simbolika misterioznih brojeva: Svakog 12.12, u 12 sati i 12 minuta, uradite ovo

| Postavio/la: Ana Ašanin | Izvor: radiosarajevo

Simbolika misterioznih brojeva: Svakog 12.12, u 12 sati i 12 minuta, uradite ovo Foto:Ilustracija

Postoji vjerovanje da je današnji dan od posebnog značaja, vjerovali vi u njega ili ne, ali mnogi vjeruju da su čuda danas moguća i to baš u 12:12!

"Očekujte transformaciju u 12.12. u 12 sati i 12 minuta.

Možda nećete osjetiti, ali znajte da vam 'Univerzum' čuva leđa i daje zeleno svijetlo za važne korake u životu", vjeruju mnogi i pišu o tome po internetu.

Kombinacija brojeva 12:12 je aktivan skup moćnih brojeva koji u sebi nose visoku vibraciju i ključnu energiju za promjenu i mir za dušu.

To je pokretačka, ali umirujuća energija koju treba maksimalno iskoristiti.

S tim u vezi, prepustite se unutrašnjem glasu i pustite nek vas emocije vode, djelujte u skladu sa istima, poručuju stručnjaci.
Ne bi trebalo da je to mnogo teško, zar ne?! Okrenite taj telefonski broj, uljepšajte nekome dan, potpišite taj ugovor, idite na sastanak, odgovorite na taj e-mail.

Danas posebno obratite pažnju na sinhronizaciju radnji, male znakove pored puta i energiju koja vas okružuje.
Posvetite se svojim mislima i planovima. Svoju pažnju usmjerite na pozitivne misli i na ono što se dešava, a ne na ono što se neće desiti.

Takođe, savetuje se da u ovom periodu uzmete papir i olovku i zapišete svoje ambicije, planove, misli i ciljeve.

Dakle, ne odlažite to i ne ostavljajte za kraj godine ili početak naredne već učinite to danas, sad u 12:12 i vjerujte u čuda.

Možda ne budu neke velike promjene vidljive iste sekunde, ali ono što se učini danas nosi veliku moć i ostvarenje želja na duže staze. Tako kažu, piše Aska.rs.

Ostavi komentar

0/300