14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kinesko ''Gala veče“, spektakl u kojem uživa čitav svijet

Izvor: Foto:Screenshot

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Kinesko ''Gala veče“, spektakl u kojem uživa čitav svijet

Izvor: RTS

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Emisija „Gala veče", koja se emituje za vrijeme dočeka Kineske nove godine, nezaobilazan je dio proslave Praznika proljeća u mnogim kineskim porodicama. U spektaklu Kineske medijske grupe podjednako uživaju i gledaci širom svijeta – više od 460 medija u više od 170 zemalja i regiona izvještava o ovom događaju koji prati najveći broj gledalaca u svijetu.

U ovogodišnjem izdanju „Gala večeri" biće izvedene do sada najbrojnije tačke u formama humorističkih dijaloga i skečeva, koji će, kako je saopšteno, prikazivati realne slike u društvu i život običnih građana, demonstrirati visoki umjetnički standard i fokusirati se na emotivnom izrazu.

Najnovije tehnologije na „Gala večeri" privlače veliku pažnju medija širom svijeta – više od 460 medija u više od 170 zemalja i regiona izvještava o ovom događaju.

Stotine stranih televizijskih stanica i novih medijskih platformi emitovaće „Gala veče". Među njima je oko 280 medija iz SAD, Velike Britanije, Japana, Brazila, Singapura, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Malezije, Tajlanda i Laosa koji će emitovati dio ili čitavu emisiju.

Bioskopi i televizijske stanice u Italiji, Australiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Indiji i još dvadesetak zemalja i regiona emitovaće višejezične verzije „Gala večeri".

Pored toga, Sankt Peterburg će organizovati događaj pod nazivom „Hiljade ljudi koji gledaju Gala veče u organizaciji Kineske medijske grupe", kako bi publici predstavio tradicionalne običaje tokom Proljećnog festivala.

„Gala veče" prvi put je emitovano 1983. a potvrđeno je Ginisovim rekordom kao televizijska emisija koju prati najveći broj gledalaca u svijetu.

Ovaj umjetnički spektakl će 24. januara biti direktno emitovan uveče uoči dolaska Nove godine Pacova, kako bi gledaocima donio više radosti i sreće.

Evo kako je Gala veče izgledalo prošle godine.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR