17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otvoren konkurs Telenor fondacije „Zamisli sve“

Tehnologija

Comments 0

Otvoren konkurs Telenor fondacije „Zamisli sve“

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Telenor fondacija objavila je konkurs za podršku društveno odgovornim projektima, čija je ovogodišnja tema „Zamisli sve“. Na konkurs se mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Crnoj Gori. Prijave je potrebno poslati do 10. aprila na mejl adresu [email protected].

Telenor poziva zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih izazova u različitim oblastima.

„Želimo da podržimo organizacije koje imaju ideju i jasan plan za unapređenje neke od oblasti kojima smo, kao društveno odgovorna kompanija, snažno posvećeni. Veću šansu da dobiju podršku imaće projekti fokusirani na polja djelovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umjetnost i zaštita životne sredine. Uz finansijsku podršku, sa pobjednicima konkursa gradimo partnerski odnos i obezbjeđujemo ostale resurse za uspješnu realizaciju projekata“, izjavila je Nataša Đurđić, menadžerka Telenor fondacije.

O projektima čiju će realizaciju Telenor finansijski i logistički podržati odlučiće Upravni odbor Fondacije. Informacije o neophodnim dokumentima i načinu prijave dostupne su na sajtu www.telenor.me.

Ove godine, Telenor fondacija obilježava petogodišnjicu poslovanja, a do sada je uspješno realizovala 20 projekata, u saradnji sa 30 nevladinih organizacija i institucija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR