14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Total paketi Telenora: Neograničeni pozivi ka svim mrežama u Crnoj Gori

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

Total paketi Telenora: Neograničeni pozivi ka svim mrežama u Crnoj Gori

Izvor: SPONZORISANI TEKST

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Prvi put na tržištu, Telenor lansira familiju „Total“ paketa, koji donose neograničene pozive i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori, saopšteno je iz kompanije. 

Osim neograničene komunikacije, paketi sadrže iznačajnu količinu internet saobraćaja - od četiri do 16 gigabajta, u zavisnosti od paketa koji korisnici izaberu.

Novi paketi omogućavaju i korišćenje od tri do pet popularnih aplikacija, te korisnici mogu odabrati kombinaciju koja im najviše odgovara. 

To mogu biti neke od društvenih mreža, Viber, ali i premijum aplikacije, kao što su HBO GO, Deezer, NBA ili Nickelodeon. Za svaku izabranu aplikaciju, Telenor dodjeljuje deset dodatnih gigabajta interneta za njihovo korišćenje. 

Osim „Total“ paketa, koji donose i najveće novine u okviru postpejd ponude, Telenor je pripremio još jednu grupu redizajniranih paketa. Radi se o Play 2 i Play 4 paketima, koji sadrže neograničene pozive u Telenor mreži, neograničene poruke ka svim mrežama i određeni broj minuta ka ostalim mrežama u Crnoj Gori. Takođe, grupa Play paketa omogućava dva ili četiri gigabajta interneta i odgovarajući broj aplikacija koje korisnici mogu da aktiviraju, uz deset dodatnih gigabajta, dodaje se u saopštenju. 

Uz „Total“ pakete, neograničena komunikacija ka svim mrežama u Crnoj Gori od sada je pristupačna velikom broju korisnika, jedino u Telenoru.

Ponudu jedinstvenom čini i veliki izbor popularnih aplikacija, koje omogućavaju pristup najrazličitijim muzičkim, sportskim i filmskim sadržajima.

Svi paketi mogu se aktivirati sa ili bez kupovine uređaja, koji su u Telenoru dostupni i kroz kupovinu na rate. Više informacija o novoj ponudi objavljeno je na sajtu www.telenor.me

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR