Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Extra TV ponuda bogatija za 10 novih kanala

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: SPONZORISANI TEKST

Extra TV ponuda bogatija za 10 novih kanala

Crnogorski Telekom nastavlja sa obogaćivanjem svoje TV ponude uvođenjem 10 novih regionalnih kanala. Riječ je o kanalima Superstar TV, Kitchen TV, Agro TV, Ženska TV, ali i 6 tematskih kanala Radio-televizije Srbije (RTS), saopšteno je iz Telekoma. 

"Superstar TV je filmski kanal koji pored velikih svjetskih filmskih produkcija ekskluzivno emituje i brojne nove regionalne serije. Novu krimi seriju koja je osvojila publiku u regionu „Državni službenik“, sa poznatom glumačkom postavom koju čine  Milan Marić, Ljubomir Bulajić, Žarko Laušević, Marta Bjelica i Tihomir Stanić, gledaoci mogu pratiti na Superstar TV-u, koji je za sve korisnike dostupan u HD rezoluciji.Nova sezona popularne serije „Sinđelići“, zatim serije „Vrata do vrata“ i „Državni posao“ samo su neki od naslova u ponudi Superstar TV na našoj platformi Extra TV".

Extra TV ponuda je, kako navode obogaćena i novim RTS tematskim kanalima čiji je sadržaj u potpunosti dostupan za emitovanje na teritoriji Crne Gore.

"RTS Drama emituje bogat filmski i serijski sadržaj, RTS Kolo i RTS Muzika pokrivaju sve muzičke žanrove, dok RTS Trezor emituje sadržaje iz bogate arhive RTS-a. Tu je i kanal za djecu i omladinu – RTS Proletarac, kao i porodični kanal RTS Život.Raznovrsnu regionalnu produkciju naši korisnici mogu da prate i na kanalima o kuvanju – Kitchen TV, poljoprivredi – Agro TV, i lifestyle kanalu – Ženska TV, koji su takođe dostupni u HD rezoluciji".

Osluškujući zahtjeve i želje korisnika, Crnogorski Telekom će, kako je saopšteno i ubuduće unapređivati svoje TV ponude i uvođenju novih atraktivnih sadržaja.

Komentari

Bruka ubijate nam kulturu i jezik,

Užas. Ne treba nam druge okupacije od pinka i rts-a na estratv, bruka i sramota poništavate i naš jezik i našu kulturu i u krajnjem naš opstanak. Čija je ovo država kad se u njoj drugi čuju i edukuju nas da budemo ono što nijesmo. Bravo za nebrigu i srušite nam sve crnogorsko!

???,

Bolje da nijeste obogacivali...Katastrofa.Ovo i u Srbiju niko ne gleda.

Ostavi komentar

0/300