Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

M:tel: Poklon tablet uz hiljadu GB mjesečno

| Postavio/la: Jelena Ćetković

M:tel: Poklon tablet uz hiljadu GB mjesečno

Kompanija M:tel pripremila je novu prodajnu akciju u kojoj uz Huawei tablet svakog mjeseca korisnik dobija po hiljadu gigabajta (GB) brzog interneta.

„Za samo 19,9 EUR svakog mjeseca korisnik dobija 500 GB brzog interneta i još 500 GB za uživanje u MOVE TV sadržajima. Da podijele sreću s prijateljima korisnici u ovoj akciji dobijaju dvije kartice za šerovanje interneta“, navodi se u saopštenju.

Ponuda važi uz ugovor na dvije godine. Internet resursi ne važe u romingu. Akcija traje do isteka zaliha.

Iz M:tela su napomenuli da internet benefiti važe uz paket Surf L prvih 12 mjeseci ugovorne obaveze, nakon čega korisnik dobija resurse po cjenovniku, uz mogućnost dokupa.

MOVE usluga kompanije M:tel omogućava praćenje televizijskog, radijskog i video on demand sadržaja putem interneta, uz usluge snimanja i premotavanja željenog sadržaja.

„Dodatna prednost je premotavanje programa sedam dana unazad – preko 200 kanala. Možete da se vratite u 'prošlost' i odgledate emisiju, seriju, film, koji su emitovani u prethodnih sedam dana“, dodaje se u saopštenju.

Svi korisnici iz ove prodajne akcije imaju u okviru Surf L paketa besplatnu MOVE uslugu, pa mogu neograničeno uživati u TV sadržajima i kada nijesu kod kuće.

Ostavi komentar

0/300