16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Konkurs „Za svako dobro“ otvoren do petka: Za prijavu još 4 dana

Tehnologija

Comments 0

Konkurs „Za svako dobro“ otvoren do petka: Za prijavu još 4 dana

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Konkurs „Za svako dobro“ koji je Crnogorski Telekom raspisao šesti put otvoren je do petka, 4. oktobra 2019. godine, a pravo da se prijave imaju sve nevladine organizacije registrovane u Crnoj Gori sa digitalnim idejnim rješenjima i projektima od posebne važnosti za zajednicu, u čijem se sprovođenju primjenjuju digitalne tehnologije, saopšteno je iz te kompanije.

"I ove godine oblasti podrške su obrazovanje i kultura (medijska pismenost i korišćenje digitalnih tehnologija u službi obrazovanja svih generacija, edukacija mladih u STEM području – nauka, tehnologija, inženjerstvo, matematika, digitalne tehnologije u službi razvoja i promocije kulture), zaštita životne sredine i inkluzija osjetljivih grupa i stvaranje jednakih mogućnosti za povezivanje i uključivanje u digitalno društvo", saopšteno je iz Telekoma.

Iz ove kompanije podsjećaju da i ove godine za duštveno odgovorne projekte izdvajaju 30 hiljada eura, ali da unose i neke novine.

"Tako će dvije donacije za podršku realizaciji projekta biti dodijeljene na osnovu rezultata glasanja online zajednice, dok će odluku o dodjeli donacije za razvoj jednog idejnog rješenja donijeti Ekspertska komisija koju čine predstavnici Crnogorskog Telekoma. Predviđena su sredstva u maksimalnom iznosu do 10 hiljada eura po projektu za najmanje dva projekta, i sredstva u maksimalnom iznosu do 10 hiljada eura za razvoj i realizaciju jednog idejnog rješenja", navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, kriterijumi kojima će se prilikom selekcije za uži izbor projekata i idejnih (digitalnih) rješenja rukovoditi Odbor za donacije koji čine zaposleni Telekoma, jesu relevantnost problema kojeg projekat tretira i način njegovog prevazilaženja, u kojoj mjeri realizacija projekta donosi dobrog za širu lokalnu zajednicu, inovativnost, izvodljivost i održivost, usaglašenost sa vrijednostima Crnogorskog Telekoma, stručnost lica uključenih u projekat, veličina ciljne grupe.

Više detalja o konkursu i načinu prijave može se pronaći na sajtu https://telekom.me/o-kompaniji/za-svako-dobro-2019.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR