Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Srbija: Preminula porodilja iz udesa, beba i dalje kritično

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: Blic.rs

Srbija: Preminula porodilja iz udesa, beba i dalje kritično

Jovana Milenković (24), koja je juče teško povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici, saznaje "Blic".

Njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju.

Dječak je u kragujevačkom Kliničkom centru i nakon reanimacije priključen je na aparate za disanje i njegovo zdravstveno stanje je i dalje nestabilno.

U ovom udesu, na licu mjesta, poginuo je Jovanin suprug i bebin otac Stefan Ilić (27).

U automobilu sa dvoje mladih bio je Jovanin otac, Saša i njena sestra Teodora. Na krivini se našao u autobus koji je direktno udario u njihov fijat punto.

''Nijesmo imali gdje da skrenemo. Gledao sam autobus kako direktno ide na nas'' - kaže Saša Milenković, koji je u “fijatu” bio na mjestu suvozača, do nastradalog zeta, Stefana Ilića.

Kako se pretpostavlja, sudar se dogodio kada je autobus proklizao, prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u automobil.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (37) iz okoline Kruševca određeno je zadržave do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Ostavi komentar

0/300