14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodik napunio 60 godina: Čestitali Putin, Đinping...

Izvor: Foto: prnjavorlive.info

Region

Comments 0

Dodik napunio 60 godina: Čestitali Putin, Đinping...

Izvor: Beta/B92

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predsjednici Rusije i Kine i predsjednik ruskog moto-kluba "Noćni vukovi" čestitali su 60. rođendan predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

Dodiku, srpskom članu Predsjedništva BiH, predsjednik Rusije Vladimir Putin poželio je dobro zdravlje, blagostanje i uspjeh u državnim aktivnostima, prenosi Srna.

"Cijenimo Vaše napore za poboljšanje prijateljskih odnosa između naših zemalja. Vjerujem da će se ti odnosi i u narednom periodu plodno razvijati na dobrobit naroda Rusije i BiH", naveo je Putin u čestitki.

Predsjednik Kine Si Đinping poželio je Dodiku dobro zdravlje, lični i profesionalni uspjeh.

"Pridajem veliku važnost razvoju odnosa Kine i BiH i spreman sam da, zajedno sa Vama, ulažem napore za unaprjeđenje prijateljskih odnosa i saradnje Kine i BiH na još viši nivo, donoseći blagostanje dvjema zemljama i narodima", naveo je Si.

Si je dodao da između Kine i BiH postoji "čvrsto međusobno političko povjerenje" i neprekidna razmjena na različitim nivoima i da "praktična saradnja dvije zemlje stabilno napreduje".

Predsjednik ruskog moto-kluba "Noćni vukovi" Aleksandar Zaldastanov Hirurg naveo je u čestitki da je Dodik nepokolebljivi vođa koji svim srcem brine za svoj narod i nesebično i neustrašivo se bori za istinu, navodi Srna.

"Dragi Milorade! Vi ste nada majke Srbije za ponovno rođenje. Vi ste jedini od svih balkanskih i evropskih političara koji se istinski, a ne riječima, bori za svoju budućnost i na koga cijela Srbija gleda s nadom! Vi jedini stojite na putu podmuklim planovima naših zajedničkih neprijatelja koji uz pomoć izdajnika žele da Republiku Srpsku pretvore u nemoćnu koloniju pod spoljnim antisrpskim protektoratom", naveo je Zaldastanov.

Dodik je rođen 12. marta 1959. u Banjaluci.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR