11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
I toga su se sjetili: Alevom paprikom kamuflirao marihuanu

Region

Comments 0

I toga su se sjetili: Alevom paprikom kamuflirao marihuanu

Izvor: Novosti.rs

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Carinici su danas, u saradnji sa policijom, na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina između Bugarske i Srbije, spriječili pokušaj jednog putnika da u kesici sa alevom paprikom i donjem vešu prokrijumčari marihuanu.

Prekršaj je otkriven kada je oko 9 sati na red za kontrolu stigao autobus bugarskih registarskih oznaka koji je iz Sofije išao ka Parizu, saopštila je Uprava carina Srbije.

Iako su i vozači i putnici u razgovoru sa carinskim službenicima rekli da nemaju ništa da prijave, pregled torbe za laptop jednog od njih pokazao je zanimljiv sadržaj.

Naime, u pomenutoj torbi koja se nalazila na sjedištu jednog 27-godišnjeg bugarskog državljanina carinici su zatekli neočekivanu stvar - kesicu sa alevom paprikom.

U njoj se, pored ovog začina, našla i plastična kesica puna marihuane, pa se pretpostavlja da je putnik namjeravao da jakim mirisom paprike zakamuflira takođe intenzivan miris - marihuane.

Međutim, tu nije bio kraj, jer je ličnim pretresom ustanovljeno da se u donjem vešu ovog putnika nalaze i dva ''džointa'' - ručno zamotane cigarete od marihuane.

Za carinike nije nepoznata tehnika kamuflaže mirisa koju primjenjuju krijumčari, a u opisu posla im je da kontrolišu svaku nelogičnost koju zapaze - kao što je aleva paprika u torbi za laptop, piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR