Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ubistvo banjalučkog biznismena: Uhapšena još jedna osoba

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: nezavisne novine

Ubistvo banjalučkog biznismena: Uhapšena još jedna osoba

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros su u okviru istrage u vezi sa rasvjetljavanjem krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića uhapsili S.P.

Načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović rekla je Srni da se S.P može dovesti u vezu sa pružanjem pomoći izvršiocu krivičnog djela.

Miljanović  je naglasila da je jutros pretrešena i kuća Benedija Đukanovića, koji je u bjekstvu, i da su tom prilikom pronađeni predmeti koji mogu poslužiti u krivičnom postupku.

U okviru istrage ubistva Krunića do sada su uhapšeni radnik firme "Sektor sekjuriti" Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, a za kojeg sumnjaju da je odavao informacije osumnjičenima Benediju Đukanoviću i Emiliu Baldi.

Uhapšen je i Emilio Baldo, dok se za Benedijem Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijen biznismen Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Ostavi komentar

0/300