14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pored carinika jeo sendvič sa ekstazijem, 53 tablete sakrio u patici

Izvor: Foto: Uprava Carina Srbije

Region

Comments 0

Pored carinika jeo sendvič sa ekstazijem, 53 tablete sakrio u patici

Izvor: b92

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

U džepu pantalona muškarca zaustavljenog na prelazu Batrovci pronađeno pet tableta ekstazija, koje je u strahu kada su ga izdvojili za kontrolu stavio u sendvič.

Carinici na prelazu Batrovcu, sa Hrvatskom, zaplijenili su kod jednog državljanina Rumunije (23) veću količinu tableta ekstazija koje je pokušao da prošvercuje u patikama i sendviču koji je jeo, saopšteno je danas.

Kod njega su otkrivene 53 tablete ekstazija u jednoj od patika u prtljagu i još pet u sendviču koji je jeo, a carinci su posumnjali na njega kada su u automobilu na prelazu osjetili mirih marihuane i primijetili opuške "džointa" kojih je bio gotovo svuda u vozilu.

Putnik je uporno tvrdio da ne zna otkud ekstazi u patici jer je to obuća koju je prijatelj iz Engleske poslao za primaoca u Rumuniji, dok je njegova uloga bila samo da patike prenese.

U džepu njegovih pantalona pronađeno je pet tableta ekstazija, koje je u strahu kada su ga izdvojili za kontrolu stavio u sendvič, dok je ispljunuo polovinu jedne tablete koju je imao u ustima.

"Bizarnostima, tu, međutim, nije bio kraj, jer je kod putnika, pored narkotika, pronađeno i 27.000 bjeloruskih rublji, čija protivvrijednost iznosi oko 400 eura, što je neobično kada se ima u vidu da je putnik krenuo iz Velike Britanije ka Rumuniji, a ni u jednoj od pomenutih zemalja to nije važeća valuta. O čemu se radi i šta će mu rublje, putnik nije imao nikakvog objašenjenja", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR