11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ubica spriječio Radulovića da oda narko-bosa od kojeg je nabavljao drogu?

Region

Tag Gallery
Comments 0

Ubica spriječio Radulovića da oda narko-bosa od kojeg je nabavljao drogu?

Izvor: Blic

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Luka Radulović (37), koji je ubijen u noći između utorka i srijede, priznao je prije nešto više od mjesec da je kokain prodao Aleksi Milosavljeviću (46) i Nebojši Stošiću (43).

Prema informacijama Blica, on ipak tada nije otkrio od kog narko-bosa nabavlja drogu za beogradski džet-set!

Policija dva dana nakon surove likvidacije pokušava da skine snimke sa kamera unutar kafane "Ispod mosta", ali i okolnih zgrada kako bi došla do ubice Luke Radulovića. Na jednoj od kamera vidi se kako mu ubica prilazi i iz pištolja kalibra 9 mm puca u grudi.

- DNK-a muškarca sa ispaljene čaure pokušavaju inspektori da skinu ne bi li što prije došli do egzekutora. Do sada su saslušani gotovo svi svjedoci, među kojima su Tamara Đurić, Lukina djevojka, kao i prijatelji... Sumnja se da se ubica krije u štek stanu u Beogradu koji je već ranije iznajmio kako bi se primirio 48 sati nakon ubistva - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

"Blic" je po zahtjevu o slobodnom pristupu informacijama dobio presudu Specijalnog suda od 9. marta protiv Radulovića po sporazumu o priznanju krivice sačinjenom tri dana ranije. Ova presuda može da se koristi kao dokaz protiv Radulovićevih saučesnika koje je on spominjao.

U presudi se navodi da je Radulović priznao da je prodao ukupno 116,82 grama kokaina Aleksi Milosavljeviću i Nebojši Stošiću, koji su bili uhapšeni sa njim i protiv kojih je postupak nastavlja pred redovnim Višim tužilaštvom u Beogradu. On nije ispričao od koga je dobio drogu već samo kome ju je predao za dalju prodaju.

Radulović je opisao da se na dan hapšenja 25. oktobra 2017. sa Milosavljevićem i Stošićem dogovorio u telefonskom razgovoru da se nađu u jednoj kladionici. Oni su se tamo našli, ali su prešli u ugostiteljski objekat, koji je pored kladionice, da bi obavili transakciju. Radulović je rekao da je u 16.45 osumnjičenom Milosavljeviću predao 97,92 grama kokaina upakovanog u više manjih paketića koji su bili u plastičnoj bočici od pilula za potenciju. Stošiću je predao 18,90 grama kokaina u plastičnoj crnoj kesi.

Stošić je uhapšen u blizini u 17.15 kada je zaustavljen dok je vozio automobil "tojota" i kada je pronađena droga kod njega. Milosavljević je uhapšen u 18.30 na Bulevaru vojvode Mišića dok je vozio "fijat punto" i kod njega je pronađen kokain. Policija je kasnije pretresla stan Radulovića u Ulici Stevana Lukovića i tamo pronašla 0,25 grama kokaina zbog kojih je takođe osuđen.

U presudi protiv Radulovića se navodi: "Vezano za krivično djelo čije je izvršenje okrivljeni priznao u odnosu na koje je zaključen sporazum o priznanju krivičnog djela, sud je utvrdio da u spisima predmeta postoje drugi dokazi kojima se potkrjepljuje priznanje krivice".

Među dokazima su zapisnici o pronalaženju kokaina i pretresanju stana Radulovića. Takođe su tu i brojni presretnuti razgovori između okrivljenih koji se pobrojani u presudi. Raduloviću je izrečena kazna od tri godine zatvora za trgovinu drogom i da plati sudske troškove od 135.000 dinara.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je odustalo od krivičnog djela kriminalnog udruživanja protiv Radulovića, ali i za Milosavljevića i Stošića, kao i Milke Gajić (30), koja je uhapšena sa njima. Zato je postupak protiv njih ustupljen Višem tužilaštvu. Raduloviću je ukinut pritvor kada mu je izrečena presuda 9. marta i od tada se nalazio na slobodi čekajući da bude upućen na izdržavanje kazne.

Na društvenim mrežama hvalio se javnim ličnostima

Osuđeni narko-diler Luka Radulović, ubijen u kafani ispod Brankovog mosta, bio je blizak prijatelj sa brojnim poznatim ličnostima.

Sudeći po fotografijama sa njegovog Fejsbuk profila, družio se sa Acom Lukasom, Đanijem, brojnim sportistima i poznatim starletama.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR