Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

UEFA odlučila kako da oda počast Sali

| Postavio/la: Bojan Šuković

UEFA odlučila kako da oda počast Sali

Argentinskom napadaču Emilijanu Sali ljubitelji fudbala širom Evrope odaće ove neđelje poštu mintom ćutanja koji će biti održan na svim utakmicama u dva klupska takmičenja pod okriljem UEFA.

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) saopštila je na zvaničnom sajtu da će prije početka svih ovoneđeljnih utakmica eliminacione faze Lige šampiona i Lige Evrope biti održan minut ćutanja u čast tragično stradalog Emilijana Sale.

"U ime svih u UEFA, želio bih da izrazim najdublje saučešće porodici i svima koji su voljeli Emilijana Salu. Duboko sam pogođen činjenicom da je jedan mlad život tako okrutno okončan i apelujem na navijače širom kontinenta da odaju počast Emilijanu Sali u danima pred nama", rekao je prvi čovjek UEFA Aleksandar Čeferin.

Klubovi koji ove neđelje budu igrali mečeve eliminacione faze Lige šampiona i Lige Evrope imaće mogućnost da korišćenjem crnog flora takođe odaju počast Emilijanu Sali.

Bivši napadač Nanta stradao je u avionskoj nesreći koja se dogodila 21. januara, a njegovo tijelo izvučeno je iz olupine sa dna Engleskog kanala 7. februara.

Ostavi komentar

0/300