Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Igra u Realu šest godina, a naučio je samo dvije riječi španskog

| Postavio/la: Bojan Šuković

Igra u Realu šest godina, a naučio je samo dvije riječi španskog

Geret Bejl na španskom zna samo pozdraviti i reći “dobro vino”, otkrio je Marselo.

Brazilac tvrdi da je nakon odlaska Ronalda ostao usamljen u svlačionici Real Madrida. Sada na Ronaldovom mjestu niko ne drži svoje stvari, a sa druge strane mu je Geret Bejl koji tokom šest godina u Madridu nije naučio španski jezik.

– Nemam nikog pokraj sebe. Tu je Bejl, ali Bejl priča samo engleski. S njim komuniciramo preko gestikulacije, jedino što razumije su pozdravi i “dobro vino” – rekao je Marselo Marki.

To je samo potpirilo glasine o njegovom odlasku iz kluba. Posebno jer se za poziciju bori s mladim Brazilcem Vinicijusom Žuniorom. Mladi Brazilac se, za razliku od Bejla, odlično uklopio među saigračima.

Pod svoju ga je zaštitu uzeo Karim Benzema, koji je i sam imao sličan put po dolasku u špansku prijestonicu. Jedva da je imao 20 godina, nije znao niti riječi španskog, a možda i najbolje od svih zna kako je teško Realovim napadačima.

Benzema je zadužen i za njegov prevoz. Naime, Vinicijus još uvijek nema vozačku pa na treninge putuje sa saigračima. Kada Benzema ne može, u pomoć uskaču Modrić, Marselo, Kasemiro i Ramos koji žive u blizini, piše Bleacher Report.

Ostavi komentar

0/300