12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Puklo i u Atletiku, Savić kopačkom na Čolovog pomoćnika: Kaži mi to u lice, pacove!

Fudbal

Comments 0

Puklo i u Atletiku, Savić kopačkom na Čolovog pomoćnika: Kaži mi to u lice, pacove!

Izvor: Mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Sijevali su prijeki pogledi poslije Atletikovog debakla u Torino, ali poslije najsvježije informacije madridskog Asa čini se da je poraz od Juventusa od 0:3 samo posljedica još ranije narasle tenzije u svlačionici Jorgandžija. Prvi put otkako je Dijego Simeone uveo red u Madridu lokalni mediji pišu o fizičkim obračunima u Atletiku. U glavnim ulogama crnogorski štoper Stefan Savić i kondicioni trener Oskar “Profa” Ortega.

Za incident se pročulo nakon što je gradom prvo prostrujala informacija da se Savić poslije ligaškog obračuna sa Leganesom (1:0) dohvatio sa Dijegom Simeoneom lično, klub je to odmah demantovao, ali se potom saznali da je samo drugi član stručnog štaba bio u pitanju.

Navodno je “Profa” Ortega zakuvao, nezadovoljan odnosom Atletikovih igrača prema obavezama. U Torinu su, primjera radi, odbili istezanje poslije meča. Iskusni trener vjerovatno smatra da je baš zbog toga tim ove sezone pretrpio već 42 povrede zbirno. Protiv Juventusa bar Atletiko i jeste djelovao fizički nedorastao zadatku, ali to je bila samo jedna takva utakmica u moru onih u kojima su Jorgandžije gazile rivala. Ni ona protiv Leganesa nije se mnogo razlikovala od uobičajenih, ali poslije meča Profa je nervozan…

“Ovaj ne može da stoji”, uputio je Ortega otrovnu strelicu ka Saviću, ne obraćajući se lično našem defanzivcu.

Možda je baš to posebno naljutilo 28-godišnjeg fudbalera.

“Šta si to rekao za mene? Kaži mi to u lice, pacove!”, urlao je navodno Savić, a nije ga smirilo ni to što je Ortega pokušao da se izvadi tvrdnjom da nije na njega mislio.

As tvrdi da je Savić već izgubio kontrolu i da je krenuo da se fizički obračuna sa trenerom, pa čak i da ga udari. Navodno ga je gađao i kopačkom, koja je polupala jedan od televizora u svlačionici. Ostali Atletikovi igrači su razdvojili zavađene strane i potražile šefa struke, koji je bio na konferenciji za novinare. Simeone je potom odveo Savića u kancelariji i smirio. Nije međutim, kao što je Savić navodno tražio, zahtijevao od Profe da se izvini za provokaciju.

Dan pred Juventus fizički zahtjevan trening. Kažu da je iscrpio ekipu. Možda i zbog toga je kapiten Dijego Godin poslije Juventusa odbrusio Profi: “Ja se ne istežem”. Ostatak ekipe ga je poslušao. Svlačionica više ne vjeruje Ortegi. A Simeone mu je navodno dao previše slobode. Brojka od 42 povrede zaista je previsoka.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR