12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gigsov odgovor na Zlatanove prozivke: “Nemojte više da mi ga pominjete"

Fudbal

Comments 1

Gigsov odgovor na Zlatanove prozivke: “Nemojte više da mi ga pominjete"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Iznenadio je Zlatan Ibrahimović odlukom da javno prozove Junajtedove legendarne članove „klase '92“ u namjeri da zaštiti nekadašnjeg saigrača Pola Pogbu, mada je švedski golgeter uvijek važio za nekog ko ne bira protivnike i zna svakom da odbrusi.

Zlatanove riječi naišle su na negodovanje Rajana Gigsa, koji je i sam bio član neponovljive Junajtedove generacije. Selektor Velsa podsjetio je javnost, a prije svega Ibrahimovića o uspjesima koje su Dejvid Bekam, Geri i Fil Nevil, Pol Skols, Niki Bat i on napravili kroz godine igranja u Mančester junajtedu i nimalo mu se nije svidio ton kojim im se napadač LA Galaksija obratio.

“U ovom trenutku samo je Niki (Bat) povezan sa klubom, a kada znate da smo svi odigrali zajedno preko 2.000 utakmica u dresu Junajteda imamo pravo da iznesemo svoje mišljenje“, ističe Gigs.

Mada su komentari nekadašnjih asova Junajteda negativno orijentisani prema sadašnjoj generaciji, Velšanin smatra da je to potpuno normalno u trenutku kada klub nije u povoljnoj situaciji.

“Nekada su naša mišljenja pozitivna, nekada negativna, ali ona ne utiču na rezultat. Mi smo navijači ovog kluba. To je suština fudbala, da postoje razlike u mišljenju. Ali Ibrahimović očigledno zna više o klubu od nas“.

Gigs je zamolio novinare da mu više ne pominju Zlatana i njegove poruke...

“Imam sasvim dovoljno svojih briga da bih razmišljao o tome. Junajted ima odličan tim. Imaju šansu da naprave nešto veliko. Dugačak je put, ali za to je potrebno i malo sreće. Biće zanimljivo vidjeti kako će to proći“.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Šćepan

Rajan Gigs - oženio ženu svog rođenog brata! A šta će kad je jedina na svijetu, a novog brata može lako naći... Volimo te Crna Goro!