13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Nadamo se da će Savić biti spreman za Englesku"

Fudbal

Comments 0

"Nadamo se da će Savić biti spreman za Englesku"

Izvor: Mina

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbalska reprezentacija Crne Gore želi pobjedu protiv Bugarske u Sofiji, ali bi bila zadovoljna i bodom, kazao je golgeter Fatos Bećiraj.

Duel Crne Gore i Bugarske, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, biće odigran u petak u Sofiji.

On je naglasio da je grupa izjednačena i da će svaki bod biti bitan.

"Želimo da pobijedimo, kao i uvijek, ali vidjećemo šta će se dogoditi. Remi? Prihvatili bismo ga, a možda i ne bismo. Sve zavisi kakva utakmica bude. Ovo je izjednačena grupa, sve ekipe vide šansu i bitan je svaki bod. Engleska kvalitetom odskače i veliki je favorit", rekao je Bećiraj.

Napadač izraelskog Makabija iz Netanje kazao je da spreman dolazi na okupljanje reprezentacije.

"U dobroj sam formi, dao sam nekoliko golova u Izraelu i spreman sam da te igre ponovim u reprezentaciji. Nadam se da će biti tako, daću sve od sebe", kazao je Bećiraj.

On smatra da je Bugarska težak protivnik i da ima čvrstu ekipu.

"Mi imamo svoje adute i idemo u Sofiju da odigramo najbolje što možemo. Da li ću dati gol ili ne, to nije najvažnije. Ne opterećujem se, ko god da počne utakmicu i zatrese mrežu manje je važno, bitno je da ostvarimo cilj. Gledali smo Bugarsku, kompaktna je, ima nekoliko dobrih pojedinaca", rekao je Bećiraj.

Član stručnog štaba fudbalske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Janković kazao je da su šanse da Stefan Savić zaigra protiv Bugarske minimalne, ali da bi u ponedjeljak u duelu sa Engleskom mogao biti u timu.

"Iskreno se nadamo da će zaigrati protiv Engleske. Sve u oporavku od povrede ide kako treba i vjerujemo da će biti na terenu u ponedjeljak. Kako sada stvari stoje, Savić neće igrati u tom meču", rekao je Janković.

On je naglasio da problemi oko sastava više nisu novost i da su postali standard na okupljanjima.

"Sada nas više brine minutaža igrača u klubovima nego povrede. Igramo fudbal kao i ostali, puni smo motiva i tako ulazimo u ove kvalifikacije", rekao je Janković.

On je naglasio da je Bugarska reprezentacija slična Crnoj Gori.

"To je taj nivo, ima nekoliko igrača koji odskaču kvalitetom. Protivnik je po mjeri, nadam se da ćemo dobro otvoriti takmičenje i da ćemo u ovim kvalifikacijama izbaciti jednog, dvojicu ili više igrača koji će biti garant kvaliteta crnogorskog fudbala u narednom periodu", rekao je Janković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR