14 °

max 14 ° / min 9 °

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
FSCG: Kazna prestroga, žalićemo se na odluku UEFA!

Fudbal

Comments 1

FSCG: Kazna prestroga, žalićemo se na odluku UEFA!

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
Oglasio se i Fudbalski savez Crne Gore

Fudbalski savez Crne Gore dobio je danas odluku Disciplinske komisije UEFA u vezi sa dešavanjima na utakmici drugog kola kvalifikacija za plasman na EURO 2020 između reprezentacija Crne Gore i Engleske, naveli su iz FSCG.

''Disciplinska komisija Evropske fudbalske federacije izrekla je Fudbalskom savezu Crne Gore disciplinsku mjeru odigravanja jedne utakmice bez prisustva publike zbog rasističkih ispada malobrojnih navijača na Gradskom stadionu u Podgorici evidentiranih od strane predstavnika FS Engleske.

UEFA kaznila Crnu Goru: Protiv Kosova pred praznim tribinama!

Fudbalskom savezu Crne Gore ostavljena je mogućnost žalbe na odluku Disciplinske komisije UEFA, koju će FSCG i iskorisiti''-saopštili su iz FSCG.

Kako dodaju, iako potpunosti FSCG podržava nultu stopu tolerancije prema svim oblicima diskriminacije, smatraju da izrečena mjera prestroga iz razloga jer je nedolično i nepromišljeno ponašanje evidentirano kod malog broja prisutnih na Gradskom stadionu.

''Fudbalski savez još jednom najoštrije osuđuje svaki vid diskrminacije učinjen od stane navijača, igrača ili zvaničnika na fudbalskim terenima. Na našim stadionima neće biti mjesta za pojednice koji svojim ponašanjem mogu uvrijediti protivnika, službena lica ili gostujuće navijače. Na tribinama našeg najvećeg stadiona na utakmicama reprezentativnih selekcija biće mjesta samo za one navijače koji će na fer i korektan način pružati podršku našim reprezentativcima''-zaključili su.

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

podrumar

pušti bolan, kakva žalba-poklalile bi se sjeverne komšije na nasem terenu,pa bi policija opet "prekorace" ovlascenje