17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Roben se u svom stilu oprostio od Minhena

Fudbal

Comments 0

Roben se u svom stilu oprostio od Minhena

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Posljednje kolo Bundeslige i okršaj u Minhenu između Bajerna i Ajntrahta biće poseban spektakl u subotu popodne (15.30). Ne samo što će Bavarci juriti 29. titulu šampiona Njemačke i sedmu u nizu već će se posljednji put pred publikom pojaviti Frank Riberi i Arjen Roben.

Biće to kraj jedne lijepe i trofejne ere, a holandski majstor ne krije da jedva čeka posljednji meč u sezoni.

"Kada vrijeme ovako brzo proleti u jednom klubu, to je dobar znak. To znači da ste se osjećali lagodno i dobro zabavili za sve oce godine. Zato će utakmica u subotu sa Ajntrahtom biti posebna za mene", ocijenio je Roben na svojoj posljednjoj konferenciji za medije u dresu Bavaraca.

Krilni napadač kaže da još nije odlučio o daljoj karijeri.

"Moj fokus je samo na suboti. Naravno da sam pričao o budućnosti sa svojom suprugom i porodicom, ali još uvijek ništa nisam odlučio."

Evocirao je Holanđanin uspomene i na promašeni penal iz 2012. (u finalu LŠ protiv Čelsija), kao i na pobjedonosni gol 2013. (u finalu LŠ protiv Dortmunda).

"Svi znaju tu priču i to je ljepota sporta. Da poslije velikog razočaranja život ide dalje, i da poslije svakog velikog uspjeha uvijek želite još. To je ono za šta svaki profesionalac živi."

Roben kaže i da mu prijaju priznanja koje konstantno dobija od navijača, a na pitanje da li će u budućnosti slaviti gol protiv Bajerna dao je zanimljiv odgovor.

"Ako budem prešao na ljeto u tim koji igra protiv Bajerna, neću imati problema s tim. Mislim da je glupost ne slaviti pogodak protiv tima za koji ste igrala. Dajete uvijek maksimum za tim u kojem igrate, u suprotnom možete da kažete treneru da vas ostavi na klupi."

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR