16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Srbin u centru skandala

Fudbal

Comments 0

Srbin u centru skandala

Izvor: B92.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ruski fudbal trenutno je preokupiran pričom oko doping skandala čiji je glavni akter bio fudbaler Avangarda Dimitri Korobov.

Objavljeno je da je Kobarov bio pozitivan na nedozvoljene supstance, ali zanimljivo je da se tokom posljednjih testiranja u neočekivanoj gužvi našao i bivši kapiten Srbije Branislav Ivanović.

Kako je prenio ruski list "Gazeta", još krajem aprila, Branislav Ivanović je napravio skandal pošto je ušao u sukob sa osobljem Ruske Antidopoing agencije (RUSADA).

Prema pisanju ruskog lista, bivši fudbaler Čelsija nije želio da ode na doping test jer je smatrao da ga izuzetno često testiraju.

Osoblje RUSADA je došlo da uoči meča sa Dinamom iz Moskve uzme uzorke urina nekolicini fudbalera Zenita, čiji je član i Ivanović.

On se sa osobljem RUSADA raspravljao oko sat vremena, a navodno je pokušao i da ih izbaci iz toaleta.

Čelnici agencije su zatražili od članova uprave Zenita da porazgovaraju sa njim i ubijede ga da postupi po pravilima, što je on i uradio.

Dao je uzorak po svim mogućim pravilima i uz prisustvo stručnjaka koji je nadgledao cio proces.

RUSADA je kasnije uputila zvaničan dopis upravi Zenita kako bi objasnila svoje stanovište u cijelom slučaju, a iz kluba iz Sankt Peterburga odgovorili su im da će kazniti Ivanovića zbog incidenta.

"RUSADA razmatra incident koji je u vezi sa neprimjerenim ponašanjem igrača Zenita Branislava Ivanovića tokom uzimanja uzoraka. Ruska fudbalska federacija i klub su nas informisali o preduzetim mjerama. Fudbaler će biti kažnjen", izjavila je ranije Margarita Paknockaja, zamjenik generalnog direktora RUSADA.

Za sada, ne zna se na koji način će Ivanović biti kažnjen od kluba i Federacije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR