8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Liverpul dobio zeleno svijetlo, ovo je uslov za kupovinu zvijezde Barselone

Fudbal

Comments 0

Liverpul dobio zeleno svijetlo, ovo je uslov za kupovinu zvijezde Barselone

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kako prenose engleski mediji, Barselona je voljna da dozvoli upravi Liverpula da pregovara sa krilnim fudbalerom Usmanom Dembeleom.

Francuz je u Kataloniju stigao ljeta 2017. godine kao zamjena za Nejmara, koji je istog ljeta otišao u PSŽ za rekordnih 222 miliona eura.

"Milioneri" su na ime transfera francuskog reprezentativca dobili 125 miliona eura (transfermarkt.com), Dembele je pokazao da posjeduje veliki talenat, ali je često pravio probleme van terena.

Sada bi na "Kamp Nou" trebalo da stigne Antoan Grizman, pa su u Barsi bili voljni da se rastanu sa bivšim fudbalerom Rena i Borusije, dali su zainteresovanom Liverpulu zeleno svijetlo, ali da najprije ispune jedan uslov.

Naime, Dembele bi dobio priliku da pregovara sa ljudima "Enfilda", ukoliko Liverpul pokaže spremnost da vrati uloženi novac Barseloni.

Dakle, "Redsi" bi za Dembelea morali da ponude 125 miliona eura i u tom slučaju bi imali otvoren put ka angažovanju supertalentovanog krila.

Obaviješteni su u engleskom klubu da je Dembele pod datim uslovima dostupan, kao i da je Liverpul željena destinacija francuskog fudbalera.

Liverpul nije planirao velike transfere ovog ljeta, ali su navodno spremni da zavuku ruku u džep, ukoliko neka od Klopovih primarnih meta postane dostupna.

Dembele je visoko na listi želja njemačkog stručnjaka, uprava osvajača Lige šampiona je na potezu. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR