Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Prva meta novo sportskog direktora PSŽ je Brazilac

| Postavio/la: Bojan Šuković

Prva meta novo sportskog direktora PSŽ je Brazilac

Dobrih igrača nikad dosta – sljedeći je Daglas Kosta. Povratnik na funkciju sportskog direktora, Brazilac Leonardo, već je počeo da razrađuje taktiku koja bi trebalo da rezultira dolaskom njegovog zemljaka u Francusku.

U tu svrhu već se sreo sa Kostinim agentima i predočio im želju da dovede fudbalera koji je dvije sezone proveo u Torinu, ali nije uspio da se nametne kao siguran član startnih 11 i zato razmišlja da promijeni sredinu. Na ruku mu idu i nagovještaji da mu novi trener Mauricio Sari ne bi pravio probleme i dozvolio bi mu odlazak, međutim, to je tek prvi u nizu koraka koje valja ispuniti prije prelaska u PSŽ.

Drugi je da zeleno svijetlo upale čelnici Stare dame, mada se prema tvrdanja italijanskih medija ne očekuje da budu pohlepni, već će gledati samo da izvuku 40.000.000 eura uloženih u Kostin potpis kad je dolazio iz Bajerna. Treći podrazumijeva platu, za koju Daglas očekuje da bude veća nego u Torinu, gdje zarađuje 6.000.000 eura po sezoni.

Naravno, Parižani to mogu da plate i da pojačaju i zato stižu pozitivni signali sa svih strana da bi posao brzo mogao da se realizuje. Mediji u Francuskoj podsjećaju i na činjenicu da je tokom prvog mandata Leonardo bio izuzetno uspješan u dovođenju igrača iz Serije A, o čemu svjedoče potpisi Ibrahimovića, Kavanija, Tijaga Silva, Tijaga Mote, Veratija, Lavecija, Sigurua... Možda je sljedeći baš Daglas Kosta.

Ostavi komentar

0/300