16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Legendarni fudbaler Arsenala šokirao javnost izjavom o Ronaldinju i Deku

Fudbal

Comments 0

Legendarni fudbaler Arsenala šokirao javnost izjavom o Ronaldinju i Deku

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Legendarni bjeloruski fudbaler Aleksander Hleb šokirao je cjelokupnu fudbalsku javnost svojim izjavama u televizijskom programu Skameika Osnovij, gdje je iznio "prljav veš" svlačionice Barselone i detalje koji su se događali neposredno prije njegovog dolaska u klub.

Najveću pažnju izazvale su priče koje su se ticale brazilskog (brazilsko-portugalskog) tandema Ronaldinjo – Deko, koji su se u najmanju ruku neprimjereno ponašali u tom periodu.

"Ronaldinjo i Deko su pijani dolazili na treninge. Da li znate zašto ih je Barselona prodala 2008. godine? Bojali su se da će tako i Mesi biti izgubljen", poručio je Hleb.

Povratnik u dres BATE Borisova proveo je praktično samo jednu sezonu u dresu Barselone (2008/2009), nakon čega je do isteka ugovora išao na pozajmice.

"Nijesam želio da potpišem za Barselonu, želio sam da ostanem u Arsenalu ili idem u Bajern. Ali moj menadžer je insistirao, čuo se sa Gvardilom telefonom i na kraju sam potpisao", dodao je Hleb.

Legendarni Bjelorus nije imao sjajan odnos sa Tijerijem Anrijem u Arsenalu, što je potvrđeno i nakon njegovog dolaska u Barselonu. U trenucima kada se spekulisalo o Hlebovom potpisu za katalonski klub, uslijedio je poziv čuvenog Francuza.

"Dolazite u Barselonu? Pozovite me i objasiću vam sve", rekao je Anri. Međutim uslijedio je kratak odgovor: "Nemam vaš broj", poručio je Hleb, koji je sa Anrijem tokom dvije zajedničke godine imao odnos "zdravo i doviđenja".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR