16 °

max 21 ° / min 15 °

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odlične vijesti za Junajted

Fudbal

Comments 0

Odlične vijesti za Junajted

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Mančester Junajted će dobiti novog štopera, u pitanju je Hari Megvajer, engleski reprezentativac će se za oko 90 miliona eura sa bonusima preseliti na "Old Traford".

Ali, to je tek početak.

Naime, Solskjer je potvrdio da će De Hea potpisati novi ugovor i postati najplaćeniji golman svih vremena. Španac je izgleda prelomio, ponuda je oko 21 miliona eura po sezoni, jednostavno ne odbija se. Sjajni čuvar mreže potpisaće ugovor na pet godina.

Pol Pogba izgleda ostaje, naime, Real neće platiti oko 170 miliona eura, Juve je još ranije odustao pa će po svemu sudeći, Pogbi takođe biti ponuđen, novi, astronomski ugovor.

Junajted želi da dovede još jednog vezistu, Bruna Fernandeša iz Sportinga, njegova cijena je oko 60 miliona eura i on bi na neki način trebalo da popuni mjesto u rosteru Erere, mada nije u pitanju isti tip igrača.

Kada dođe Megvajer, Solskjer će sigurno prodati jednog štopera, ne Lindelefa koji je prvi izbor, ali bi neko od preostale četvorice, recimo Džons mogao da napusti klub.

Ostaje još da se riješi pitanje Lukakua, cijena je 80 miliona eura, Inter i dalje ne uspijeva da skupi novac za Belgijanca, Solskjer ga ubjeđuje da ostane, ali ako napadač ode, neće tražiti zamjenu.

Izgleda da je Norvežanin na putu da napravi ono što je želio, da zadrži tim, pojača se mladim igračima, podsjetimo da su stigli Van-Bisaka i Džejms, kao i da kupi štopera koji će odmah biti standardan i oko koga će okupiti odbranu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR