10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Buenos Ajres na nogama, legenda Rome stiže na Bombonjeru!

Fudbal

Comments 0

Buenos Ajres na nogama, legenda Rome stiže na Bombonjeru!

Izvor: Mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Danijele de Rosi je odlučio, Danijele de Rosi neće još reći “zbogom” fudbalu! Capitan Futuro, idol Rima i čovjek koji je iz Rome izbačen kao pocijepana krpa, ne namjerava da okači kopačke o klin, iako je prije nekoliko sedmica najavljen upravo takav rasplet!

Uprkos otvorenim pozivima Fjorentine, Sampdorije i Bolonje, između ostalih, Danijele de Rosi odlučio se za potpuno fantastičan potez i karijeru će nastaviti u Boki Juniors! Čuvena Bombonjera gledaće jednog od najboljih vezista novijeg doba italijanskog fudbala uveseljavaće fudbalske mase na jednom od najluđih svjetskih stadiona!

Italijanski transfer guru Đanluka di Marcio lansirao je vijest, a onda je cijela Italija prenijela, da je sportski direktor Boke i De Rosijev bivši saigrač Nikolas Burdizo pobijedio i uspio da ubijedi Italijana da svoje kvalitete pokaže i na vrelom južnoameričkom tlu!

Mada još nije definitivno odlučeno na koliko će De Rosi potpisati, Italijom kruži priča da će dres Boke nositi bar šest mjeseci, odnosno do početka januara 2020. godine, poslije čega bi mogao i definitivni da se oprosti od fudbala i postane dio stručnog štaba reprezentacije Italije i pomoćnik Roberta Manćinija.

De Rosi bi za šestomjesečnu saradnju dobio simboličnih 500.000 eura i dozvolu da sam odluči šta će da radi poslije januara. Pred njim su tri moguća scenarija. Prvi je da ostane u Boki do kraja tamošnjeg šampionata, odnosno do 1. marta. Druga mogućnost je da se preseli u MLS, gdje ga zove Los Anđeles Galaksi, a treća je da u januaru stavi tačku i dođe kod Roberta Manćinija.

Navodno, u ovom trenutku nije izvjesno šta će De Rosi izabrati, ali će karijeru nastaviti u Boki, to je izvjesno!

Kao najvažniji adut Burdizo je De Rosiju ponudio “Bombonjera efekat”, odnosno mogućnost da zaigra pred publikom koja je pozdravila i vidjela brojne legende svjetskog fudbala. I De Rosi je nekoliko puta isticao koliko mu se sviđa Boka, a posljednjih godina se raspitivao kod svojih bivših saigrača Leandra Paredesa i Dijega Perotija o klubu i životu u Buenos Ajresu.

Toliko je bio detaljan, da su ga Peroti i Paredes prozvali “Bokin navijač”. Poznata je svima ona čuvena fotografija De Rosija u dresu Boke, koja je odnedavno počela opet kruži društvenim mrežama. Sada će zaista i postati fudbaler kluba koji toliko simpatiše, a Buenos Ajres će dobiti priču koja će se dugo prepričavati i pamtiti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR