Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Mihajlović oduševio fudbalsku javnost: Davao instrukcije iz bolničke sobe

| Postavio/la: Bojan Šuković

Mihajlović oduševio fudbalsku javnost: Davao instrukcije iz bolničke sobe

Siniša Mihajlović se u ovim trenucima suočava sa najvećom životnom borbom, ali ga to ne sprečava da bude veliki profesionalac u svom poslu. On je oduševio fudbalsku javnost na Apeninima, pošto se ekipi pred meč sa Pizom u Kupu Italije obratio putem video konekcije i zamolio ozbiljan pristup igrača svojim obavezama.

On je instrukcije davao iz svoje bolničke sobe u klinici Sant Orsola u Bolonji, a utiske je prepričao tenhnički direktor Bolonje Emilio de Leo, zadužen za komunikaciju između Mihajlovića i ekipe.

"On je uvijek sa nama. Mihajlović je razgovrao sa timom pred utakmcu u video konekciji. Zamolio nas je da imamo ispravan stav i ne griješimo u igri", bilo je ono što je Mihajlović preko De La prenio treneru Miroslavu Tanjgi na terenu.

Bolonja je slavila sa laganih 3:0, a o pomenutoj situaciji prije utakmice govorio je i vezista Rosoblua Andrea Poli.

"Izgovorio je uobičajeni pripremni govor. Navikli smo na ovakvu komunikativnu metodu. On je uvijek sa nama", poručio je Poli.

Klub sa Renato Dalare je već pokazao svoju veličinu odlukom da ne dovodi zamjenu za Mihajlovića nakon što je objavio da boluje od leukemije, već je poručeno da čekaju srpskog trenera da se oporavi i ponovo zauzme svoje mjesto na klupi.

Bolonja je dobro startovala u sezoni, a već narednog vikenda (neđelja 20.45) čeka je gostovanje Veroni na otvaranju Serije A.

Ostavi komentar

0/300