7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Barsi ponestaje ideja, Real bliži kupovini Nejmara

Fudbal

Comments 0

Barsi ponestaje ideja, Real bliži kupovini Nejmara

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Nema rješenja oko Nejmara, PSŽ je sinoć izgubio, Tuhel nije odbacio mogućnost da Brazilac ostane, ali Leonardo i dalje pokušava da se nagodi.

Odlazak Kutinja u Bajern je iskomplikovao stvari, od svih drugih igrača, PSŽ je zainteresovan za Dembelea i Semeda, ovaj drugi ne dolazi u obzir, prvi ne želi natrag u Francusku. Barselona je spremna da ponudi Rakitića, ali su to Parižani odbili.

Postoji varijanta oko pozajmice, da Nejmar bude plaćen u dvine rate, PSŽ insistira da ova prva bude 100 miliona, potreban im je keš za zamjenu.

Sa druge strane, iz Pariza ponovo gledaju ka Madridu. "AS" piše da Florentino Perez i pored pobjede u Vigu nije odustao, ali da su zahtjevi PSŽ da u posao bude uključen Vinisijus ili Varan nerealni.

Real bi razmislio da uz Džejmsa Rodrigeza koga žele da se oslobode, eventualno Isko bude dio sporazuma ili golman Kejlor Navas.

Nejmar ćuti, iako Barselona traži da se izjasni i javno kaže da neće u Madrid. Katalonci se plaše ljudi iza Nejmara, poput njegovog oca, koji tajno pregovaraju sa Perezom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR