Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Trojica napuštaju Juve, Argentinci ostaju

| Postavio/la: Bojan Šuković | Izvor: Sportske.net

Trojica napuštaju Juve, Argentinci ostaju

 "Gazeta" piše da će Dibala i Iguain ostati u Juventusu, odbijali su ponude i istjerali svoje, naime Argentinci će biti u timu za narednu godinu i biće prijavljeni za Ligu šampiona.

Rugani, Mandžukić i Matuidi otpadaju, sa Francuzom je razgovarano, ljudi u klubu su bili iskreni, Sari ga ne vidi kao bitnog igrača, vidjećemo kako će to uticati na njegovu odluku.

Isto važi za Ruganija, dok je Mandžukić na izlaznim vratima, moguće je da završi u Barseloni kao dio trampe, mada se on i dalje nada pozivu iz Njemačke.

Šta sve ovog znači za Ikardija? 

On će najvjerovatnije ostati bez dresa Juventusa, klub jednostavno nema mjesta za njega, a i Inter ne odustaje od cijene. Ističe rok koji mu je Napoli postavio za odgovor, no Maurito neće na jug, želi da ostane u Interu zbog porodice, ili se eventualno preseli u Juventus.

Uzeli su mu "devetku", on sada traži broj 7, klub će morati da ga prijavi makar za Seriju A, a navodno je advokat fudbalera prijetio da će, ako bude izuzet sa taktičkih treninga pred mečeve, čitava stvar završiti na sudu.

Do kraja prijelaznog roka je 12 dana, Ikardi ne pokazuje znake nervoze, juče se slikao na gradilištu gdje će biti njegova nova kuća što se tumači kao novi prst u oko klubu...

Ostavi komentar

0/300