Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Bekam spremio prvu ponudu za Mesija

| Postavio/la: Bojan Šuković

Bekam spremio prvu ponudu za Mesija

I dalje se spekuliše oko budućnosti jednog od najboljih igrača u istoriji ovog sporta. Leo Mesi ima još dvije godine na ugovoru, ali i opciju da već naredne sezone može skratiti taj period i otići u neki klub van Evrope.

Argentinac će imati opciju ostanka na "Kamp Nou", penzije ili da potraži drugu sredinu.

Priznajemo, nemoguće je zamisliti omalenog Argentinac u drugim bojama osim onih koja Barsa nosi, ali je fudbal u sijaset prilika pokazao i dokazao da je nepredvidiv.

Poslije iznošenja Mesijeve situacije u javnost, stigle su i prve ponude. A posebno interesantna je ona od strane Dejvida Bekama.

Englez planira da lansira svoj klub, Inter Majami, u MLS ligu naredne sezone. Bivši fudbaler Junajteda i Real Madrida je u potrazi za velikim imenima, u Americi šou i velika imena dobro prolaze, posebno finansijski.

Sudeći po čovjeku iz Mesijevog okruženja Ćaviju Kamposu, cifre koje bi dobio za svoj prelazak u MLS su enormne. Ostaje da se vidi da li tridesetdvogodišnjeg mađioničara privlače ovakve ponude, svakako da Argentinac ima još sigurno tri kvalitetne sezone u svojim nogama ako se odluči da ostane u Evropi i Barseloni.

Ostavi komentar

0/300