Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Berluskoni: Moja Monca bi dobila ovaj Milan sa 3:0

| Postavio/la: Bojan Šuković

Berluskoni: Moja Monca bi dobila ovaj Milan sa 3:0

Navijačima Milana svejedno nije lako ovih nekoliko sezona. I samo im je još nedostajao Silvio Berluskoni da počne da u šali provocira svoj nekadašnji klub. Klub koji je tokom trodecenijskog mandata doveo do ama baš svakog trofeja koji je mogao da osvoji. Klub koji više ne liči na sebe.

I ne libi se Berluskoni da to javno kaže. Mada se vjerovatno iz uloge klupskog gazda ne bi radovao sličnim opaskama. On je uostalom rijetko i morao da se brani žestokih kritika pošto je Milan za vrijeme njegove ere izgledao kao ozbiljan klub. Pa i njegova nova ljubav Monca, sada u Seriji C, izgleda kao ozbiljan projekat. Nije ni čudo kad je vodio Berluskoni i njegova desna ruka iz zlatnih dana na San Siru Adrijano Galijani, dok na klupi sjedi Kristijan Buči.

“Ako sjutra pobijedimo Leko biće to prvi put u istoriji Monce da sezonu otvorimo sa pet pobjeda u nizu. Već sam pričao sa Milanovim predsjednikom i predložio sam mu da organizujemo prijateljsku utakmicu. Mi bismo pobijedili s 3:0 naravno. Svako ko je vidio Moncu u skorije vrijeme bio je oduševljen“, smije se dobro raspoloženi Berluskoni.

Ostavi komentar

0/300