9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tajna "tunela" dvorane "Aleksandar Nikolić"

Košarka

Tag VideoTag Gallery
Comments 4

Tajna "tunela" dvorane "Aleksandar Nikolić"

Autor: Antena M

  • Viber

Uoči četvrte utakmice finala ABA lige, koja je na programu večeras od 19 sati u S.C. "Morača" na vidjelo izlaze detalji golgote koju su u Beogradu prošli košarkaši "Budućnosti Voli".

Prema saznanjima Antene M iz više izvora, nije sve ostalo na razobručenom nacionalističkom skandiranju, skarednim uvredama i verbalnim prijetnjama, nego je bilo i grubih fizičkih nasrtanja na igrače!?

Čelni ljudi "Budućnosti Voli" nijesu htjeli da javno govore o tom događaju, ne želeći da dodatno podgrijavaju atmosferu pred revanš mečeve u Podgorici.

Navodno, u "tunelu" su, nakon prve utakmice, odigrane prošlog petka, igrači našeg šampiona bili izloženi "toplom zecu" između domaćih navijača. Posebno se na meti našao Erl Klark.

Više izvora u rukovodstvu "Budućnosti Voli" potvrdili su da je tom prilikom došlo do fizičkog kontakta huligana sa Erlom Klarkom. Sve je prošlo bez ozbiljnijih fizičkih posljedica, ali je Amerikanac bio šokiran okolnostima u kojima se našao i on i ekipa. Još uvijek su očigledne, utisak je, i posljedice tih scena na Klarkovu koncentraciju u igri.

Iako se još od povratka "plavih" iz Beograda priča da je u "tunelu" Noris Kol dobio udarac predmetom po glavi, Anteni M je iz rukovodstva "Budućnosti Voli" rečeno da ta informacija nije tačna.

Prema saznanjima "Antene M" ključni čovjek za vezu Nebojše Čovića i vođe navijača "Zvezde" u dvorani "Aleksandar Nikolić" bio je direktor Kluba Filip Sunturlić. Preko njega je, naizgled samozatajni, Čović dirigovao svim dešavanjima oko terena i na tribinama.

Treber "Budućnosti Voli" Jasmin Repeša, u izjavi nakon drugog meča, opisao je atmosferu u dvorani kao "psihijatriju teškog nivoa".

Član rukovodstva "Crvene zvezde" Saša Vlaisavljevic kazao je, poslije poraza njegove ekipe u Podgorici, u srijedu veče, "ovakvu mržnju nijesam vidio, jedva smo izvukli živu glavu".

Nadajmo se da će večeras sve proteći u najboljem redu, da će se, nakon utakmice, pričati isključivo o košarci i pobjedi "Budućnosti Voli" u viteškom ambijentu "Morače".

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

MARA

KOGA TO JOŠ ČUDI?POTPUNO OČEKIVANO I NA SVE TREBA BITI SPREMAN.A NAVIJAČI TREBA DA SU UZ SVOJ KLUB KAD GUBI,VIŠE NEGO KAD DOBIJA.GOSPODSTVO SE RODI, TO SE NE UČI.PRISTOJNO IM DATI DO ZNANJA DJE IM JE MJESTO.

Marko

Da li ste vidjeli fotku urednika i novinara Vijesti u dresovima Zvijezde? Da li ste vidjeli seriju tekstova protiv Budućnosti u tim istim Vijestima? Da li ste vidjeli ijedno slovo u korist Buducnosti u ijednom beogradskom listu? Da li ste vidjeli drzavu slicnu Crnoj Gori, u kojoj postoji ista slicno Vijestima, Danu, In4c i Borbi?

Crnogorski Betoven

Treba ih večeras pobijediti i ne ići u Beograd.