Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Saopštenje KK Budućnost Voli nakon jučerašnje sjednice ABA lige

| Postavio/la: Bojan Šuković

Saopštenje KK Budućnost Voli nakon jučerašnje sjednice ABA lige

Donešene su odluke koje su za Budućnost Voli veoma bitne - nije prihvaćen izvještaj takmičarske sezone 2018/19 i dosadašnji menadžment više neće voditi Ligu, stoji u saopštenju KK Budućnost Voli nakon jučerašnje Skupštine ABA lige.

"Nakon jučerašnje skupštine ABA lige održane u Banja Luci, Budućnost Voli se zahvaljuje gdinu Igoru Dodiku, predsjedniku Lige, na odličnoj organizaciji i tehničkoj podršci svim predstavnicima klubova, koji su se juče okupili u pomenutom gradu. Skupština je protekla u najboljem redu, velika većina prisutnih je u potpunosti shvatila situaciju u kojoj se nalazi ABA liga, na šta smo mi iz Budućnosti Voli u prethodnom periodu nedvosmisleno ukazali.

Donešene su odluke koje su za Budućnost Voli veoma bitne - nije prihvaćen izvještaj takmičarske sezone 2018/19 i dosadašnji menadžment više neće voditi Ligu. Pogrešni potezi u finalu ABA lige, a posebno u petoj utakmici, rezultirali su odlaskom menadžmenta, što pokazuje spremnost klubova da preduzmu ozbiljne korake kako se situacija do koje je došlo prilikom finalne serije nikada više ne ponovi.

Ono što nam svima predstoji je postavljanje sistemskog funkcionisanja ABA lige. Smatramo da kao i prilikom osnivanja, sve strukture svih klubova treba da daju doprinos i da se uključe svi potrebni mehanizmi kako bi ABA liga funkcionisala na najvišem nivou.

Budućnost Voli osuđuje sve nemile scene koje su obilježile finalnu seriju ABA lige. Nas interesuje samo košarka i bićemo dio ABA Lige isključivo pod uslovom da je jedini prioritet i cilj - košarka", stoji u saopštenju KK Budućnost Voli.

Komentari

Brano,

Mi moramo biti na nivou onoga što nam je ostavljeno kroz prošlost a to je da nam čojstvo bude prvo o čemu treba da mislimo.Ne treba pojedinci da kvare utisak o nama svojim bahaćenjem na utakmicama.Pobijedili ili ne,moramo biti korektni.Trebalo je promijeniti rukovodstvo ABA lige posle svega.3D

Ostavi komentar

0/300