14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mlada reprezentacija cilja opstanak u eliti

Košarka

Comments 0

Mlada reprezentacija cilja opstanak u eliti

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Naša mlada košarkaška reprezentacija počela je pripreme za Evropsko prvenstvo i želi opstanak među najboljim selekcijama kontinenta.

Izabranici Dušana Dubljevića će od 13. do 21. jula učestvovati na šampionatu u Izraelu, a rivali u grupi su Turska, Francuska i Velika Britanija.

"Cilj je opstanak, to je moranje. Sve što uradimo iznad toga je jedan dobar rezultat. Ove godine nemamo, zasad, nekih problema sa povredama. Nekim igračima smo dali produžen odmor jer su bili na pripremama i učestvovali na turniru Igara malih zemalja, radi se o Đurišiću, Simonoviću, Drobnjaku i Žižiću, oni će nam se pridružiti za nekoliko dana. Bićemo spremni za takmičenje, opet imamo dobru organizaciju priprema kao i svake godine. Imamo turnir u Skoplju, zatim u Italiji, planirali smo da odigramo šest ili sedam prijateljskih utakmica, što se nadam da će biti sasvim dovoljno da se dobro pripremimo za Evropsko prvenstvo." poručio je na okupljanju selektor Dušan Dubljević.

Naša selekcija će pripreme odraditi u Tivtu, a učestvovaće od 21. do 23. juna na turniru u Skoplju. Pored toga Crnogorci će formu testirati i u Brindiziju od četvrtog do šestog jula.

"Jedna jaka grupa, mi kao i svake godine želimo da izborimo taj opstanak u eliti. Ako se otvori neka druga prilika, mi kao i uvijek dajemo sve od sebe, tako će biti i ovog puta i probaćemo da napravimo nešto više. Ja mislim da je ovo jedna vrhunska generacija, jedna od boljih koju Crna Gora ima u mlađim kategorijama, mislim da bi mogli da budemo iznenađenje na Evropskom prvenstvu." ističe Marko Simonović.

Na spisku za pripreme su:

Igor Drobnjak, Vuk Popović, Andrej Vulević, Andrija Slavković, Pavle Đurišić, Bogdan Bojić, Ilija Goranović, Milan Hajduković, Janko Čepić, Marko Simonović, Nikola Žižić, Bogosav Božović, Matija Jovović, Novak Obradović, Nikola Parača, Aleksandar Kartalović i Dragomir Bulatović.

U stručnom štabu pored selektor Dubljevića još su: Vladimir Todorović, Žarko Dragićević i Boško Bošković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR