Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Niksi žele zvijezdu Toronta

| Postavio/la: Bojan Šuković

Niksi žele zvijezdu Toronta

Njujork Niksi željeli bi da u svoje redove dovedu prvu zvijezdu Toronto Reptorsa Kavaja Lenarda i zbog toga žele da se sastanu sa igračem i njegovim agentom.

Slavna Njujorška franšiza se već neko vrijeme nalazi u problemima i na ljetnjoj pijaci tražiće svog potencijalnog spasioca.

Upravo bi Kavaj Lenard mogao da bude jedan od tih ljudi, koje će u budućnosti ljudi u njujorškom Medison Skver Gardenu nazivati herojem i pjevati mu hvalospjeve.

Niksi nisu igrali u velikom finalu još od 1999. godine i one generacije predvođene Markusom Kembijem, Patrikom Juingom, Latrelom Sprivelom, Lerijem Džonsonom i ostalima kada su glatko poraženi od San Antonio Sparsa poslije velikog broja povreda.

Pokušali su da sa Karmelom Entonijem i Amarijem Stodemajerom ponovo dođu u tu situaciju, ali tim jednostavno nije bio dovoljno snažan za takav podvig. Ovog ljeta, kao što smo više puta ponovili, na agenciji će biti velikog broja slobodnih igrača i Niksi će pokušati da se pojačaju.

Oni u svom "seleri kepu" imaju dovoljno prostora za dva maksimalna ugovora i jedan bi željeli da potroše na Kavaja Lenarda, pa su zbog toga zainteresovani da organizuju sastanak sa Lenardom i njegovim agentom, kako prenosi Njujork Post.

Generalni menadžer Niksa Skot Peri nada se da će Kavaj izabrati Medison Skver Garden za svoj novi dom, a kako se po medijima "šuška" Niksi su ozbiljno zainteresovani da putem trejda dovedu i Entonija Dejvisa.

Ostavi komentar

0/300