10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bomba na pomolu: Real Madrid hoće Luisa Skolu!

Košarka

Comments 0

Bomba na pomolu: Real Madrid hoće Luisa Skolu!

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Srebrna medalja oko vrata, mjesto u idealjnoj petorici, naklon košarkaške publike širom svijeta, a poslije Mundobasketa možda i još jedan vrijedan ugovor za Luisa Skolu.

Argentinski veteran, koji je oduševio plenetu igrama na Prvenstvu svijeta u Kini, nalazi se u sferi interesovanja ni manje ni više nego – Real Madrida.

Karaljevski klub je, prema saznanjima Marke, raspoložen da centarsku liniju pojača 39-godišnjim košarkašem. Zasad se sve svodi na opipavanje pulsa, ali je očigledno da se nešto dešava čim tako uticajan list dovodi Skolu u vezu sa timom Pabla Lasa. U Madridu su procijenili da godine nisu ograničavajući faktor, iaako je Luis na samom kraju karijere, a ne smeta im ni gužva koju su napravili pod košem, jer već imaju Valtera Tavareša, Entonija Rendolfa, Treja Tompkinsa, Felipea Rejesa, doveli su Džordana Mikeja, a iz podmlatka u prvi tim prebacili 17-godišnjeg talenta Usmana Garuba.

Procjena je da će tokom sezone Madriđani igrati maltene u NBA ritmu, očekuje ih najviše 90 utakmica na svim frontovima, pa će biti dovoljno minuta za sve igrače, pa i za Skolu, koji bi osim košarkaškim umijećem pomogao iskustvom, ali i pravljenjem pobjedničke atmosfere.

Jak adut Reala u eventualnim pregovorima biće trojica Argentinaca u bibelom dresu. Starosjedelac Fakundo Kampaco, kao i Niko Laprovitila i Gabrijel Dek, koji su ovog lbeta stigli u glavni grad Španije, mogli bi da budu od koristi u namjeri da privole svog kolegu iz državnog tima da im se pridruži u novom klubu.

Luis Skola je trenutno slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa kineskim Šangaj Šarksima, a kao takav interesantan je klubovima iz domovine. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR