8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SportVision na IMZE predstavio opremu crnogorskih olimpijaca

Ostalo

Comments 0

SportVision na IMZE predstavio opremu crnogorskih olimpijaca

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crnogorski Olimpijski tim na Igrama Malih Zemalja privukao je veliku pažnju, kako medija, tako i stranih sportista i delegacija. Ne samo što su kao domaćini podigli organizaciju na viši nivo, već i svojom jedinstvenom opremom krasili su Olimpijsko selo i terene.

Kao sponzor Crnogorskog olimpiskog komiteta, SportVision je obezbijedio za Igre malih zemalja, novu Nike opremu za sve crnogorske sportiste učesnike. Ova oprema je vizuelno ispunila sva očekivanja, a o udobnosti je suvišno i govoriti.

Nike je najveći sportski brend na svijetu. Uspjeh na tržištu postigao je zahvaljujući raznovrsnosti svojih proizvoda, konstantnim inovacijama i jakoj vezi sa potrošačima, predstavljajući sve uvijek na novi i drugačiji način. Nike brend donosi inspiraciju i inovaciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bil Bauerman govorio “Ako imate tijelo, vi ste sportista.”

Igre malih zemalja Evrope su bile olimpijsko, multi-sportsko takmičenje u kojem su učestvovali sportisti malih država evropskog kontinenta od 1985. godine. Održavaju se svake dvije godine i trenutno okupljaju devet zemalja:Andoru, Island, Lihtenštajn, Luksemburg, San Marino, Maltu, Monako, Kipar i Crnu Goru.

Ove godine, grad domaćin igara je bila Budva i tu su se održala takmičenja u odbojci, odbojci na pijesku, boćanju, tenisu i streljaštvu, u Podgorici plivanje, u Baru u košarci i atletici. Na Cetinju se održalo takmičenje u džudou, dok su u Tivtu nastupili stonoteniseri.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR