Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Fetel bijesan: Oni su slijepi, gdje je trebalo da odem?

| Postavio/la: Mirjana Dragaš | Izvor: b92

Fetel bijesan: Oni su slijepi, gdje je trebalo da odem? Foto: Beta/AP

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel, bio je veoma bijesan poslije kazne koju je dobio na Velikoj nagradi Kanade. Njemac je prvi prošao kroz cilj, ali je pobjeda dodijeljena vozaču Mercedesa Luisu Hamiltonu.

Direkcija trke je donijela odluku da kazni Fetela sa pet sekundi, pošto je "zatvorio prolaz Hamiltonu na nepravilan način".

"Oni su slijepi! Oni misle da poslije prolaska kroz travu možeš da kontrolišeš bolid! Imao sam sreće što nisam udario u zid. Gdje je trebalo da odem, kog đavola?", urlao je Fetel preko radija.

Njemac je potom istakao da takva odluka nije fer, a na upute tima da bi trebalo da se smiri, istakao je da "neće to da uradi".

"Biesan sam! Imamo pravo da budem bijesan!", vikao je Fetel.

On je istakao da navijači ne bi trebalo da budu ljuti na Hamiltona, dok je Britanac naveo da nije želio da pobjedi na takav način.

"Natjerao sam ga da pogriješi. Malo je falilo da se sudarimo. Ovo je tužno", naveo je Hamilton, ali i dodao da njegov kolega nije smio odmah da izađe u njegovu putanju.

Poslije trke su se Fetel i Hamilton sreli, a Njemac je "upitao" vozača Mercedesa "gdje je trebalo da prođe", na šta Britanac nije reagovao.

Šef tima Mercedesa Toto Volf je poslije trke istakao da Fetel ima pravo da bude ljut.

Ostavi komentar

0/300