9 °

max 14 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janović primio osvajače medalja u džiju džici

Ostalo

Comments 0

Janović primio osvajače medalja u džiju džici

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je reprezentativce u džiju džici, kao i rukovodstvo ovog saveza, povodom devet osvojenih medalja na prvenstvu Evrope za seniore koje je održano u Bukureštu (Rumunija).

Crnogorski reprezentativci su osvojili 2 zlatne, 4 srebrne i 3 bronzane medalje.

Tim povodom Janović je  istakao da je Crna Gora jedina država u regionu koja na ovaj način vrednuje rezultate ostvarene u neolimpijskim sportovima.

"Ministarstvo konstantno nagrađuje sportiste iz neolimpijskih sportova kako kroz stipendije, tako i kroz premije za ostvarene sportske rezultate. Cilj nam je da prepoznamo uspjehe, ali i da podržimo njihov rad i dalji napredak. Među neolimpijcima prednjače džiju džicu sportisti koji ostvaruju zavidne rezultate i time opravdavaju povjerenje koje smo im ukazali", izjavio je ministar.

Iz Džiju Džicu saveza su se zahvalili ministru na kontinuiranoj podršci, kako u radu ovog Saveza, tako i u premijama koje sportisti dobijaju za ostvarene rezultate, naglašavajući da je tradicionalno dobra saradnja sa Ministarstvom motiv više za njihov kvalitetan i uspješan rad, saopšteno je iz Ministarstva sporta. 

Ministar je naposljetku poželio sreću sportistima na Svjetskom prvenstvu koje ih očekuje do kraja godine.

Sastanku su prisustvovali  predsjednik Saveza Ranko Vukotić, selektor Miloš Ašanin i sportisti: Stefan Vukotić, Filip Pešić, Lidija Caković, Dejan Vukčević, Vuk Dragutinović, Aleksandra Popović, Biljana Mitrović, Nikola Baštrica i Đorđe Klač.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR