7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sinsinati: "Paklen" žrijeb za Novaka Đokovića

Ostalo

Comments 0

Sinsinati: "Paklen" žrijeb za Novaka Đokovića

Izvor: B92

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Srpski teniser Novak Đoković imaće jako težak žrijeb u odbrani titule na ATP turniru u Sinsinatiju.

U prvom kolu biće slobodan da bi svoj turnir započeo protiv boljeg iz duela Sem Kveri – Pjer Ugo Erber, a u trećem kolu je projektovan duel sa Džonom Iznerom.

Ukoliko Đoković odigra kako treba i pobijedi u ta dva meča, u četvrtfinalnom duelu bi mogao da igra protiv Karena Hačanova ili Nika Kirjosa što bi bio izuzetno interesantan teniski dvoboj.

Eventuelno polufinale donosi apsolutnog rekoredera turnira Rodžera Federera (u slučaju da ne ispadne nešto ranije) koji ima čak sedam titula i ukupno 46 pobjeda na ovom betonu.

Drugi nosilac turnira je Rafael Nadal i njegov duel sa Đokovićem se ne može desiti prije finala, a on će svoj pohod početi protiv Kristijana Garina ili Adrijana Manarina i u narednom kolu ga očekuje susret sa Nišikorijem.

Što se tiče Federera, njegov prvi meč biće protiv boljeg iz duela Mateo Beretini – Huan Ignasio Londero i do polufinala bi mogao da se sastane sa Nikolozom Basilašvilijem, Stenom Vavrinkom ili Grigorom Dimitrovim, kao i Stefanosom Cicipasom.

Dominik Tim će najvjerovatnije prvi susret na Sinsinatiju odigrati protiv povratnika u singl turnire, britanskog tenisera Endija Marija koji u prvom kolu igra protiv Rišara Gaskea.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR