16 °

max 21 ° / min 15 °

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hačanov izbacio nervoznog Kirjosa

Ostalo

Comments 0

Hačanov izbacio nervoznog Kirjosa

Izvor: b92

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Karen Hačanov i Nik Kirjos sastali su se u šesnaestini finala ATP turnira u Sinsinatiju i ruski teniser je slavio sa 2-1 u setovima.
 
Meč je trajao dobrih dva sata i 17 minuta, a Kirjos je osvojio prvi set poslije velikog preokreta, pošto je vrlo dugo bio u zaostatku, čak je dozvolio i brejk u šestom gemu, ali ga je vratio već u devetom.

Poslije je meč ušao u taj brejk iz kog je kontroverzni Australijanac izašao kao pobjednik, ali se takođe i požalio na bolove u nozi i napomenuo da bi predao meč da nije već dobio prvi set.

U drugom setu smo vidkeli veliku borbu i pravi teniski maraton u devetom gemu u kom je Nik Kirjos uspio da odbrani čak tri brejk lopte i da prisvoji taj gem, ali pri prednosti od 6:5 nije uspio da slomi Hačanova pa se ponovo otišlo u taj-brejk i Rus je izjednačio.

Treći set je prošao u potpunoj dominaciji Karena Hačanova, napravio je dva brejka i sa 6:2 uspio da trijumfuje u ovom meču i plasira se u osminu finala na Sinsinatiju.

Kirjos se tokom čitavog meča svađao sa sudijom, čak je slomio dva reketa i na kraju nije želio ni da se pozdravi sa njim.

Hačanova tamo čeka Luka Puj, a pobjednik tog duela će se u četvrtfinalu sastati sa boljim iz meča između Novaka Đokovića i Pabla Karenja Buste.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR