Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Spektakl u Melburnu – Adesanja u drugoj rundi nokautirao Vitakera

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: b92

Spektakl u Melburnu – Adesanja u drugoj rundi nokautirao Vitakera

Izrael Adesanja nokautom protiv Roberta Vitekera postao je novi svjetski šampion UFC u srednjoj kategoriji.

Poslije sjajnog ulaska u oktagon i velikog šoua koji smo vidjeli na Marvel stadionu u Melburnu, borba za titulu svjetskog šampiona srednje kategorije između Roberta Vitakera i Izraela Adesanje mogla je da počne.

Prva runda je prošla u "stend apu", borci se nijesi usuđivali da uđu u parter, a najopasniji udarac imao je Adesanja na oko minut pred kraj runde kada je nogom napao Vitakera, a u posljednjoj sekundi je bacio Vitakera u nokdaun kojeg je spasilo zvono za kraj runde.

Odmah je popularni "Riper" napao na startu druge runde, ali se Adesanja pametno izvlačio i tamo sredinom runde odlično pogodio jedan kroše, kao i "front kik", koji je povezao do sa kombinacijom u tijelo, ali je Vitaker sjajno uzvratio krošeom oko minut kasnije, pa je pogodio Adesanju desnim mavašijem.

Pokušao je Vitaker da uzvrati što jače Adesanji, ali ga je Izrael pogodio sjajnim lijevim krošeom, bacivši ga na zemlju samo je skočio i nokautom završio ovu spektakularnu borbu za titulu svjetskog šampiona srednje kategorije.

Ostavi komentar

0/300