15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šampioni na prijemu kod Janovića

Ostalo

Comments 0

Šampioni na prijemu kod Janovića

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Ministar sporta i mladih Nikola Janović ugostio je džiju džicu reprezentativce povodom osvojenih rezultata na svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju.

“Ponosni smo na činjencu da je Crna Gora jedina država u regionu koja kroz stipendije i premije vrednuje ostvarene rezultate sportista u neolimpijskim sportovima, te podržava i podstiče iste da istraju u svom radu i daljem napretku “- ističe Janović.

Moramo naglasiti da džiju džicu sportisti prednjače u neolimpijskim sportovima te da ostvaraju zaista izuzetne uspjehe na najprestižnijim takmičenjima širom svijeta.

Ministarstvo sporta i mladih u kontinuitetu nagrađuje, kroz premije i stipendije, veliki broj crnogorskih džiju džicu reprezentativaca.

Predsjednik džiju džicu saveza Ranko Vukotić, kao i nagrađeni reprezentativci, zahvalili su se ministru Janoviću na značajnoj podršci i odgovornom odnosu Ministarstva prema ovom sportu.

Na prijemu kod Ministra prisustvovali su predsjednik džiju džicu saveza Ranko Vukotić i sportisti Dejan Vukčević, Arso Milić, Stefan Vukotić, Vuk Dragutinović, Aleksandra Popović, Biljana Mitrović i Anastasija Petrović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR