14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janović sa stipendistima "Specijalne olimpijade"

Ostalo

Comments 0

Janović sa stipendistima "Specijalne olimpijade"

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je stipendiste "Specijalne olimpijade", Ivana Stojanovića i Lazara Živkovića, kao i predsjednika tog nacionalnog sportskog saveza, Aleksandra Vuksanovića i direktora Ivana Radovića.

Janović je poručio da ga raduje činjenica što su konačno stvoreni uslovi za rad nacionalnog sportskog saveza, čija je djelatnost usmjerena na unaprijeđenje sporta kod osoba sa smetnjama u razvoju.

"Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih će brinuti da sportisti u ovom savezu imaju sve neophodne uslove za rad i takmičenja, jer je uključivanje osoba sa smetnjama u razvoju u sportske aktivnosti važno pitanje koje pomaže njihovu inkluziju u društvo" istakao je Janović.

On je dodao da je ove godine, kako je i obećao na susretu sa sportistima, Ministarstvo sporta i mladih opredijelilo sredstva za stipendiranje reprezentativaca "Specijalne olimpijade", koji predstavljaju našu državu na velikim međunarodnim takmičenjima.

Predsjednik Vuksanović je zahvalio na finansijskoj podršci, kao i podsticanju djece sa smetnjama u razvoju da se bave sportom.

Podsjetimo, Janović i američka ambasadorka Džudi Rajzing Rajnke, prisustvovali su prošle godine predstavljanju projekta "Ujedinjeni timovi", koji je imao za cilj uključivanje djece sa smetnjama u razvoju u sportske aktivnosti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR