11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Nije loše za debelog matorca koji ne umije da udara"

Ostalo

Comments 0

"Nije loše za debelog matorca koji ne umije da udara"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Bio je prvak svijeta, pa je sam sebe srušio s trona otisnuvši se u alkohol, kažu i još neke druge poroke. Nabacio je više od 20 kila i djelovalo je da je za Tajsona Fjurija karijera završena.

Skoro tri godine nije ni ušao u ring. Šampionske pojaseve su mu oduzeli za zelenim stolom. Niko ga nije pobijedio. A, onda je riješio da se vrati. Pobijedio je prvo sebe, a onda redom i druge, koji su mu izlazili na megdan.

Četiri i po godine poslije prve titule, Fjuri se vratio na svjetski tron, nokautiravši šampiona Dionteja Vajldera u sedmoj rundi i osvojivši dva šampionska pojasa. Bankovni račun mu je danas bogatiji za 40.000.000 dolara. Kralj Cigana, kako sam sebe zove, ponovo je kralj svijeta.

“Ja sam sam sebi najveći kritičar. Znam da mogu mnogo bolje. Tek sam počeo da se borim ovim stilom. Potrebne su godine da se usavrši, ali brzo učim i ne zaboravljam stvari. On je rekao da ne umijem da udaram, da imam dva jastučića umjesto pesnica. Pa, onda ovo nije bilo loše za jednog matorog debeljka koji ne umije da udara”, poručio je Fjuri.

Bio je ovo drugi duel Fjurija i Vajldera. Prvi je završen neriješeno, u drugom je Britanac razbio rivala. Prema ugovoru, Amerikanac ima pravo da traži treći meč. I sasvim je izvjesno da će ga biti.

“Želim da uživam u ovoj pobjedi, a Dionteju je potrebno vrijeme da se oporavi. Ali, gotovo sam siguran da će tražiti još jednu borbu, jer je on udarač sa dinamitom u rukavicama. U svakom trenutku može da obori bilo koga. Sa takvim oružjem, uvijek ste spremni za borbu. Ako on ne bude želio, moji agenti će naći narednog rivala, a ko god da to bude, proći će isto kao Vajlder”, naglasio je Tajson Fjuri.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR