8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Imaju fenomenalne igrače na svim pozicijama, neće nam biti lako"

Rukomet

Comments 0

"Imaju fenomenalne igrače na svim pozicijama, neće nam biti lako"

Izvor: Mina

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Rukometašice Budućnosti igraće u subotu u Rostovu na Donu protiv istoimenog ruskog tima utakmicu drugog kola glavne runde Lige šampiona.

Crnogorski prvak na startu druge faze takmičenja pobijedio je Kopenhagen (29:27), dok je Rostov poražen na gostovanju Mecu 29:25.

Poraz ruskog šampiona omogućio je ekipi trenera Dragana Adžića da preuzme čelnu poziciju u grupi.

Rostov će u subotnjem duelu biti oslabljen neigranjem povrijeđene Ane Vjakireve.

Desni bek podgoričkog tima, Katarina Bulatović kazala je da će odsustvo Vjakireve biti hendikep za Rostov, ali da ne sumnja da je trener Martin Ambroš spremio neku drugu ugračicu da odradi njenu ulogu.

"Rostov je opasan, ima dosta igračica koje igraju u reprezentaciji Rusije, ali i drugiom nacionalnim timovima. Ima fenomenalne igrače na svim pozicijama. Neće nam biti lako. To što nema Vjakireve biće možda za nijansu lakše nego da je tu. To je vrhunska ekipa, sa vrhunskim igračicama, u kojoj svaka želi da se dokaže i pokaže karakter, da je ona ta na koju može da se računa", mkazala je Bulatović uoči puta za Rostov.

Ona smatra da će Rostov u subotu biti možda i opasniji, navodeći da će više igrača željeti da preuzme odgovornost i njenu ulogu.

"Pripremali smo se za Rostov sa Vjakirevom, ali i bez nje. Maksimalno smo se spremili za svaku igračicu. Treba da odigramo najbolje što je moguće i probamo da se vratimo sa ta dva boda", kazala je Bulatović.

Ona je, komenatrišući visoke igračice u odbrani Rostova, kazala je da je crnogorska reprezentacija u posljednjem meču sa Rusijom pokazala da može da postiže golove i sa distance.

"Pogađali smo sa distance, ali i sa šest metara. Biće teško, igračice koje igraju središnji dio odbrane su dosta visoke. Možda probamo sa drugih pozicija da damo gol. Recept može biti i igra Meca u posljednjem kolu protiv Rostova. Igrali su čvrsto odbranu i strpljivo u napadu", kazala je Bulatović.

Subotnji duel u Rostovu počeće u 14 sati po našem vremenu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR