15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
RSCG o povratku Borozana: Informacija nebitna za crnogorsku javnost

Rukomet

Comments 0

RSCG o povratku Borozana: Informacija nebitna za crnogorsku javnost

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Povodom informacije koja se pojavila na nekim portalima da se Vuko Borozan vraća u nacionalni tim na Evropskom prvenstvu koje će se održati u januaru naredne godine, Rukometni savez Crne Gore oglasio se saopštenjem.

Kako navode, svu komunikaciju vezano za mušku seniorsku reprezentaciju, Rukometni savez Crne Gore obavlja preko predsjednika saveza, direktora muških reprezentativnih selekcija, selektora seniorskog tima i osobe zadužene za komunikaciju sa medijima.

''Zvanične su takođe, isključivo samo informacije dostavljene medijima preko osobe zadužene za komunikaciju sa novinarima, kao i na sajtu saveza. Niko od navedenih lica u proteklom periodu nije se obratio javnosti saopštenjem ili izjavom vezano za eventualni nastup Vuka Borozana na Evropskom prvenstvu. Stoga, informacije koje su se pojavile na portalima ocjenjujemo kao novinarske špekulacije koje nijesu zvanično potvrđene, niti su relevantne za rukometnu i cjelokupnu crnogorsku javnost''- naveli su iz RSCG.

Rukometni savez Crne Gore kao i do sada, svu zvaničnu komunikaciju vezanu za muški nacionalni tim vodiće preko prethodno navedenih lica, a selektor Zoran Roganović blagovremeno će objaviti spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo, zaključili su u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR