9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Još jednom smo pokazali nevjerovatan karakter, potvrdili da smo tim koji je teško savladati"

Rukomet

Comments 0

"Još jednom smo pokazali nevjerovatan karakter, potvrdili da smo tim koji je teško savladati"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

I Rumunija je u seriji našeg tima, Crna Gora sa maksimalnih osam bodova dočekuje duel posljednjeg kola grupne faze protiv Španije, u kome je ulog prvo mjesto i veći broj bodova za prenos u glavnu rundu. Bez obzira na ishod tog duela, naše djevojke u glavnu rundu prenose dva boda.

- Nismo bili od početka u ovoj utakmici, dali smo nadu Rumuniji, koja je napravila veliki pritisak i bila mnogo bolja od nas 40-45 minuta. Neagu je bila na nivou koji smo očekivali, ali smo i pored toga imali problema da se izborimo sa tim. U finišu smo još jednom pokazali nevjerovatan karakter, potvrdili da smo tim koji je tako teško savladati. Ovaj trijumf je veoma važan za samopouzdanje. Odigrali smo „flaster“ na Neagu, tada smo imali problema sa Perijanu i Dake, ali smo odigrali dobro na kraju. Počeli smo da igramo bolje i napad, zadovoljan sam sa posljednjih 15 minuta - rekao je selektor Per Johanson.

Crna Gora će u petak sa Španijom igrati za 1. mjesto u grupi C i maksimalna četiri boda pred glavnu fazu.

- To smo željeli, da igramo finale. Ovo nam je prvo malo finale, koje donosi dva boda. Prenosimo bar dva boda, dva više nego na Evropskom prvenstvu, ali želimo četiri i uradićemo sve da sa toliko uđemo u glavnu fazu - zaključio je Johanson.

Izabranice selektora Pera Johansona do pobjede došle su zahvaljujući velikom preokretu sredinom drugog poluvremena i seriji od osam postignutih i samo jednom primljenom golu.

- Od prve do posljednje sekunde smo se borile. Zadovoljna sam kako smo se vratile iz pada i loše igre. Onda kada smo se popravile u odbrani, stigli su laki golovi i sigurniji napad. Igraćemo bez pritiska sa Španijom. Čeka nas teška utakmica, mislim da je to najzahtjevniji protivnik u grupi. Spremićemo se i nadam se da ćemo pružiti najbolju partiju – kazala je krilo Majda Mehmedović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR