16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Utisak je pozitivan i pored poraza"

Rukomet

Comments 0

"Utisak je pozitivan i pored poraza"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Muška seniorska reprezentacija poražena je i u drugom kontrolnom meču u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Nakon subotnjeg ubjedljivog od Slovenije (37:22), izabranici Zorana Roganovića u Laškom su izgubili od Sjeverne Makedonije 25:24 (12:13) u prijateljskom meču zatvorenog tipa.

- Moramo da budemo zadovoljniji nego što je to bio slučaj nakon poraza od Slovenije. Ostaje žal što nijesmo došli makar do remija protiv dobre i iskusne ekipe kao što je Sjeverna Makedonija. Imali smo dva šuta u posljednjem napadu, nijesmo to iskoristili, ali nadam se da je ovo dobar uvod u utakmice koje nas čekaju na Evropskom prvenstvu. Vjerujem da ćemo na prvenstv imati neku utakmicu sličnu ovoj u kojoj će pobjednika odlučivati jedna lopta. Ovo su bile korisne provjere i dobar je uvod u ono što nas čeka u Gracu. Zadovoljan sam zalaganjem u odbrani, probali smo sa dvije različite formacije i mislim da je to funkcionisalo veoma dobro. Utisak je pozitivan i pored poraza – kazao je selektor Zoran Roganović.

Nemanja Grbović je postigao šest golova, Stevan Vujović pet, a Vladan Lipovina četiri.

- Popravili smo utisak nakon ubjedljivog poraza od Slovenije. U većem dijelu meča smo bili u prednosti, ali je Sjeverna Makedonija došla do pobjede u neizvjesnoj završnici. Oni su uvijek blizu i onda prepoznatljivom igrom prelome meč u svoju korist. Znali smo za to, pokušavali da spriječimo, ali su oni pokazali da su iskusniji tim. Idemo u Grac sa boljim utiskom i pozitivnom energijom, što će nadam se donijeti neku pobjedu – kazao je bek Stevan Vujović.

Crna Gora počinje nastup na Evropskom prvenstvu utakmicom sa Hrvatskom 9. januara. Dva dana kasnije rival je Srbija, a 13. je meč sa Bjelorusijom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR