9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nema kraja problemima pred nastup rukometaša na EP

Rukomet

Comments 0

Nema kraja problemima pred nastup rukometaša na EP

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Nema kraja problemima muške seniorske reprezentacije pred nastup na Evropskom prvenstvu čiji domaćini su Austrija, Norveška i Švedske. Novi igrač Zagreba Miloš Božović zbog povrede ramena propustiće premijerni meč protiv Hrvatske, koji se igra u četvrtak u Gracu, a neizvjestan je i za naredna dva duela u grupnoj fazi protiv Srbije i Bjelorusije. 

Dvadesepetogodišnji igrač koji pokriva poziciju srednjeg i lijevog beka povrijedio se u prijateljskom meču protiv Slovenije koji je odigran 4. januara u Trbovlju.

Nakon što je propustio kontrolni duel protiv Sjeverne Makedonije koji je, takođe, bio u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, Božović je pokušao da se vrati u trenažni proces, ali se ispostavilo da je bol preveliki i da ne može da pomogne saigračima u prvom meču na predstojećem šampionatu protiv Hrvatske.

Medicinskom timu naše reprezentacije sada predstoji veliki posao kako bi jednog od najvažnijih igrača u napadu, osposobio za preostala dva duela u grupnoj fazi.

U stručnom štabu izražavaju zadovoljstvo zbog činjenice da je Božović ostao na pripremama uprkos povredi i da putuje u Grac, gdje će pokušati da pomogne saigračima ukoliko bude i najmanje mogućnosti za to.

Time se još jednom potvrđuje njegova profesionalnost i posvećenosti obavezama u dresu sa državnim grbom, ali i odlična atmosfera koja vlada u ekipi i pored brojnih problema.

Podsjetićemo da su zbog problema, odnosno povreda, iz kombinacija za Evropsko prvenstvo već otpali pivot Nebojša Simović i lijevo krilo Miloš Vujović. Povreda Božovića predstavlja novi veliki udarac za naš tim, što najbolje potvrđuje činjenica da se radi o trećem igraču iz startne postave, koji bi mogao da propusti peti nastup nacionalnog tima na prvenstvima Evrope.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR